reacties

Deel uw ervaringen met Centrum Panta Rhei!

 1. Na een heftig ongeval met zwaar hersenletsel en vele gebroken lichaamsdelen ,bleef ik behoorlijk wat last van klachten houden ,na contact met Dieny ,die bij mij al bekend was mocht ik snel voor behandeling komen en na slechts 2 behandelingen merk ik al duidelijk verschil en zit veel beter in mijn vel ,mijn evenwicht is grotendeels terug ,mijn hoofdpijn en soms niet de juiste woorden kunnen vinden zijn een stuk minder ,ik kan mijn arm weer optimaal gebruiken zonder pijn ,hoe ze het voor elkaar krijgt is mij een raadsel maar ik kan dit iedereen aanbevelen !

 2. Na een half jaar lang met continu rugpijn klachten. Alles al uitgeprobeerd wat iedereen aanraden. Begon me steeds ongelukkiger te voelen. Uiteindelijk bij Dieny terecht gekomen. Ik mag weer vanalles van mezelf, voel me vol energie, ik waardeer mezelf eindelijk, ik leef weer. Het is nog niet altijd gemakkelijk maar ik snap wat ik verkeerd deed. En als ik er echt niet meer uit kom maak ik weer een afspraak met Dieny. Wat ze allemaal doet met je lichaam snap ik niks van maar het helpt wel. En dat is het belangrijkste. Bedankt Dieny

 3. Via via ben ik in contact gekomen met Cranio Sacraal Therapie voor paarden! Omdat het zo’n geweldig effect had op mijn paard was ik ondertussen wel nieuwsgierig geworden naar het gevoel dat deze therapie moest geven en ben ik terecht gekomen bij Dieny. Inmiddels heb ik zelf de opleiding gevolgd als Cranio Sacraal Therapeut voor paarden en ben ik zelf onder behandeling van Dieny om te zorgen dat mijn lichaam één geheel wordt en blijft! De resultaten blijven iedere keer weer bijzonder en is voor een ieder aan te raden!

 4. Ik hoorde van iemand dat ze hier was geweest en dat het misschien ook iets voor mij was. Ik had veel hoofdpijn en dacht: ik ga het proberen.
  Het werkt echt! Ik ben van de pijnstillers af, kijk anders naar mezelf en sta weer positief in het leven!

 5. Had een advertentie gelezen in de krant de Vonk. Ik wist niet wat te verwachten maar dat het zo ontspannend was, had ik niet verwacht!
  Ook heb ik baat gehad bij mijn klachten, mbt een oud ongeluk en mijn hoofd, maar ook voor mijn spier rheuma.
  Voel me na een paar behandelingen herboren.

 6. Ik heb heupklachten ontstaan na een gecompliceerde bovenbeenbreuk, waardoor mijn been korter is geworden. Klachten zijn na 3 behandelingen aanzienlijk verminderd! Ben benieuwd of dit proces zich voort zal zetten.

 7. Nadat ik in een situatie was beland van overspannenheid/burn out zocht ik iets om tot rust te komen.
  Ik kwam op het internet cranio tegen, heb dit geprobeerd en het geeft mij veel rust en een diepe ontspanning.
  Verder helpt het mij ook om sterker te worden en dingen los te laten.

 8. Sinds 35 jaar ben ik werkzaam als stewardes. Op een van mijn reizen ongeveer 3 maanden geleden, las ik een artikel over Cranio Sacraal therapie.
  Omdat ik toch wat klachten begon te krijgen die ik dacht gerelateerd waren aan het jaren lange vliegen, was het artikel voor mij aanleiding om toch eens anders naar mezelf te kijken. Waren de klachten leeftijds klachten of was het emotioneel allemaal uit balans?
  Door de therapie zijn er veel meer zaken in balans gekomen dan ik gedacht zou hebben.
  Via de bioresonance zijn duidelijke verbeteringen te zien bij de leverfunctie en hypofyse voor wat betreft overgangsklachten. Mijn bloeddruk is nu keurig, was altijd te laag. Ik ben rustiger en vrolijker en ondanks de tijdverschillen slaap ik goed.
  Al met al de balans is er weer! Het is een aanrader om emotioneel eens naar binnen te gaan en oude blokkaden op te lossen.

 9. Dinsdag heb ik een Cranio Sacraal behandeling gehad in verband met mijn elleboog. De behandeling was intensief. Maar het heeft geholpen. Ik voelde alle gespannenheid en al de… pijn pardoes uit mijn arm wegtrekken. Vervolgens kon ik vannacht niet slapen. Er zat maar 1 ding op, opstaan en gaan. Ik wist wel een mooi water en daar ben ik naar toe gegaan. Het gevolg was dat ik weer vreselijk lekker aan het vissen ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *