Op de bank bij Centrum Panta Rhei

Jaren geleden ben ik bij Dieny terechtgekomen op aanraden van een vriendin die naar een andere Cranio therapeut ging en dacht dat ik bij deze therapie misschien baat zou kunnen hebben i.v.m. mijn heupklachten ontstaan na een gecompliceerde bovenbeen breuk in 1978. Ik heb Dieny gevonden via internet. Intuïtief heb ik voor haar gekozen.

Tal-3967

Al na 3 behandelingen merkte ik verbetering. Echter na enkele jaren waarin ik gemiddeld 1x per 6 a 8 weken naar Dieny ging voor een behandeling bemerkte ik ineens dat ik anders op mijn fietszadel kon zitten. Achteraf bleek dat ik al heel lang niet meer op mijn linker zitbeen had gezeten. Ik vond en vind het een wonder!!! De podoloog die ik jaarlijks bezoek juichte de behandelingen toe.

Dat ik frequent naar Dieny bleef gaan had op een gegeven moment niet meer met mijn heupklachten te maken maar met de algehele vooruitgang die ik bemerkte in mijn functioneren. Dieny stelt vragen die soms best confronterend kunnen zijn. Zij doet dit liefdevol en nooit dwingend. Als cliënt mag je zelf aangeven wat je wel en niet wilt of kunt delen/loslaten. Dieny verstaat de kunst om te stimuleren je te laten groeien in het tempo wat voor jou behapbaar is. Wil je dieper op levensvragen ingaan dan kan Dieny je heel veel aanreiken. Vraag ernaar. Ze zal zich nooit opdringen. Dat vind ik een enorme kwaliteit van haar.

Dieny blijft zich steeds bijscholen. Ontzettend leuk als ze weer enthousiaste verhalen vertelt nadat ze weer cursussen heeft gevolgd. In de behandelingen gebruikt ze daar ook technieken van wat altijd iets extra’s toevoegt.

Jacomien